Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Din flagga är ditt visitkort!

2015-09-04

Vi på Faber Flags vet hur viktigt det är för dig att synas. Ditt varumärke och ditt budskap kommuniceras genom dina flaggor. Du väljer Faber Flags för att vi erbjuder ditt företag en bra balans mellan pris och kvalitet. Vi producerar på slitstark textil med imponerande färger.

Livslängden på flaggor är dock inte oändlig och här följer lite råd/tips:

  • Glöm inte att byta ut dina flaggor regelbundet! Generellt behövs det 3-4 flaggor per flaggstång och år beroende på hur mycket vind, smuts, surt nedfall och kyla din flagga utsätts för. Tänk på att beställa fler på en gång, så blir det förmånligare. Då säkerställer du att alltid ha snygga och fräscha flaggor.
  • Visste du att flaggor kan tvättas enkelt i tvättmaskin i 40°C? Bort med smuts och föroreningar och dina flaggor blir snygga igen.
  • Ta ner flaggan vid hård vind för att spara på den, men framförallt av säkerhetsskäl! Ett ryck kan orsaka skador både på flaggan och omgivningen.

Livslängden påverkas av olika faktorer men även beroende på vilken typ av textil som används. Våra vanligaste material:

  • Marinpolyester är en flaggtextil som ofta används i marina sammanhang. Flaggduken är mycket stark och ger ett traditionellt intryck. Dessutom är trycket klassiskt matt.
  • Supralon används oftast av våra kunder, eftersom de inser vilken god kvalitet de får till ett mycket förmånligt pris. Materialet glänser och trycket blir färgintensivt. Visste du att Faber var först i världen med att introducera materialet i större skala?
  • Polystretch motsvarar supralon i utseende, lyster och tryck, men textilen är perforerad av små hål som man bara ser på nära håll. Hålen ger en extra funktion, nämligen att tyget inte får revor utan går sönder från hål till hål. Av denna anledning behövs inga sömmar runt flaggan. Materialet är dock lite dyrare, men hållbarheten är betydligt längre.

Vi har fler material i vårt sortiment. Vi kan t.o.m. ta fram en helt unik textil efter din smak och preferens för stora projekt, som vi t.ex. gjorde för NFL i USA. Vi har utvecklat deras egna `Fan´-flaggor – en collector’s item! Materialet är mycket tjockt med intensivt färgtryck.

Faber Flags är din leverantör av högkvalitativt skyltningsmaterial, oavsett om du representerar en liten firma, en idrottsklubb eller ett stort företag. Vi kan trycka just ditt budskap, både digitalt och i screentryck!

”Flaggor är en mycket omtyckt budskapsbärare som kommunicerar ditt varumärke lång väg. Se till att du alltid har hela och fina flaggor i dina flaggstänger”, säger Hans på Flaggby.

Våra flaggor

fanflags_nfl DSC_2915