Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dags att planera ditt event – vintersäsongen är här!

2024-01-11

Vinterns sportscen är mångsidig med evenemang över hela världen. Utöver de vanliga alpina, längdskidåknings-, snowboard- och freestyle-tävlingarna, är ishockey, konståkning, short track på skridskor, curling och bobsläde lika betydelsefulla. Varje gren, från konståkningens elegans till bobslädens adrenalinfyllda hastighet, erbjuder en unik upplevelse och drar publik från hela världen.

Evenemang är inte bara en plattform för att förena människor, utan också en kraftfull marknadsföringskanal för produkter, tjänster och varumärken. Varför nöja sig med det ordinära när du kan skapa minnesvärda ögonblick?

Genom att använda event som ditt marknadsföringsverktyg öppnar du dörren till möjligheter att inte bara informera utan också underhålla dina besökare. Ett välproducerat event är inte bara en händelse; det är en upplevelse som bygger varaktiga relationer och skapar starka band.

Sätt din plan i rörelse och se till att varje detalj är perfekt synkroniserad. En välgjord plan och en noggrant utarbetad tidsplan är nyckeln till framgång. Ju mer du investerar i detaljerna, desto mer kommer ditt event att synas!

STAKETINTÄCKNING >  

UPPBLÅSBARA PORTALER >

BEACHFLAGGOR >

Material-tips!

Non woven

Nonwoven är inte bara en staketintäckning vid evenemang; det är en mångsidig lösning som sträcker sig bortom konventionella användningsområden. Det fungerar även som ett elegant pallsvep och pallhuva samt ett stilfullt larmbågsöverdrag. Detta högpresterande material sticker ut genom att erbjuda kostnadseffektivitet som överträffar PVC-alternativet.

En av de många fördelarna är den lätta hanteringen och enkelheten vid montering, vilket inte bara sparar tid utan även kraft. Jämfört med PVC, som kan väga mellan 270-510g, är Nonwoven betydligt lättare med sina 150g. Vid användning som staketintäckning ger materialet möjlighet att smidigt kapas och anpassas till specifika krav för varje tillfälle.

Utöver dess lätthet är Nonwoven också känt för sin slitstyrka och förmåga att stå emot tuffa exponeringar som väder och vind.

Det är ett miljövänligare alternativ till PVC, som ofta innehåller farliga kemikalier. Nonwoven, å andra sidan, består av pressad polyester som vi producerar med sublimeringstryck med vattenbaserade färger.

Denna teknik inte bara garanterar ett exceptionellt fint och detaljerat tryckresultat utan gör oss även unika på marknaden.

Produktguide

I den här guiden presenterar vi ett antal möjliga lösningar på visuell kommunikation för event. Använd guiden för att inspireras av produkter som hjälper ditt varumärke att synas på event. Vi hjälper dig att skräddarsy lösningen som fungerar bäst för ditt behov och dina krav.

TOP 18 PRODUKTER >


Vill du bli inspirerad? Klicka på de olika produkterna i bilden >

Slutligen är det alltid en bra idé att rådfråga oss experter inom skyltning för att få ytterligare vägledning baserat på dina specifika behov och önskemål. Genom att noggrant tänka igenom ovan faktorer kan du välja den mest lämpliga textilen för din inomhusskyltning och säkerställa att den uppfyller dina förväntningar och krav.


Vi berättar gärna mer! Kontakta vårt team av experter på 08-120 88 900 eller mejla till info@faberexposize.se.