Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

KUNDCASES

Nedan presenterar vi ett antal projekt för att du ska få en bättre idé om oss och vad vi kan hjälpa dig med. Kontakta oss gärna för mer information.

BRILLO PIZZA

Uppdraget är ett ongoing projekt allt från koncept till produktion och montage. Tillsammans med kund har vi tagit fram ett helhetskoncept som innehåller allt från skyltar, folier, parasoller, affischer och kuddar till digitala skyltar. Under årets gång har vi försett ett tiotal restauranger med skyltningsmaterial och vid nyöppning står vi redo att leverera om och om igen.

TOUGH VIKING

För hinderloppet Tough Viking producerade vi allt från flaggor, skyltar, containervepor, staketbanderoller och wayfinding till backdrops.

EXTRA LEKER

Tillsammans med vår kund har vi tagit fram ett helhetskoncept som innehåller all profilering ifrån fasadskyltning inkl. tillstånd, skyltar, folier, affischer, eye catchers, banderoller mm.

BRØDRENE DAHL

Leverans av olika butikslösningar inom skyltning från dekaler, magnetiska klistermärken, folier, fasadskyltar och vepor till flaggor.

VOLVO OCEAN RACE

Med ett team av specialister ansvarade FaberExposize för den visuella närvaron för organisationen, sponsorer och andra parter som var involverade i kappseglingen, från starten till målgången i Nederländerna.

I denna ”Race Village”, en by på 50 000 m2, har FaberExposize levererat allt som har med print att göra. Utöver Race Village ingick även citydressing i Haag, där 278 speciella flaggor i form av ett segel placerades i betongfötter på olika ställen i staden.

DUTCH GRAND PRIX FORMEL 1

5 veckors uppbyggnad för upptill 70 000 racingentusiaster levererade FaberExposize/LENN ett 40-tal projekt för att klä in evenemanget:

22.000 m2 frontbelyst banderollduk
6.500 m2 nät
8 500 meter aluminiumrör
2 000 rörkopplingar
400 000 buntband
1.800 m2 dekaler
650 m2 plywood
800 m2 Banderoller
Forex paneler
Pallboard

GRÖNA UDDEN OCH ELFVIKS GÅRD

Elfviks Gård och andelsjordbruket Gröna Udden hade starkt behov att skylta upp området så att besökare enklare hittar de olika gårdsbutikerna samt grönsakslandet.Vi designade och tryckte upp skyltar, dekaler, flaggor, beachflaggor, solstolar och banderoller.

Lidingö Freeskiers

För Sveriges största friåkarklubb har FaberExposize tagit fram ett helt koncept för skidanläggningen. Allt från flaggor, vepor, tält, staketbanderoller, mattor, tunnlar, små flaggor för bana, loungestolar och sittkubar.

COOP BUTIKSKAMPANJER

För Coop är det viktigt att välja grönt. Vi har lyckats ta fram ett prismässigt eco alternativ till deras butikskampanjer, vårt FAIRLYN® material.