Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
HOME 9 SERVICE

SERVICE

FaberExposize säljteam är din kontakt för alla dina frågor och funderingar kring din beställning. Eftersom vi har egen produktion har vi direkt tillgång till alla ordersystem och kan följa hela processen från A till Ö. Detta ger dig en extra trygghet och samtidigt gör det ditt jobb enklare för att du har oss som projektledare.

Extra service – Flaggstångsservice:
Vi utför service och reparerar era flaggstänger till fast pris i Sverige (exkl. Norrland och skärgården). Flaggstångsservice innebär inspektion av din flaggstång och markfästets skick. Vi ersätter slitna och trasiga flaggor med nya och vid behov byter vi även ut flagglina, slitna kulor, och knape. Vi passar på att även rengöra din flaggstång och justera i lod om det krävs. En flaggstång har en livslängd på ca. 30 år och behöver regelbundet ses över för att undvika onödiga risker och olyckor.

REFERENSPROJEKT

COOP

I vårt avtal med Coop ingår flaggservice, vilket innebär att vårt serviceteam ser till att alla Coop flaggor och flaggstänger ses över regelbundet. Det är enkelt och smidigt för Coop och garanterar utseendet av deras varumärke.

SVEVIA

Svevia har en egen webbshop på deras intranet där man inför varje projekt kan beställa standard vepor, banderoller och flaggor. Det är ett smidigt sätt att välja ut sina produkter, få det levererat och samtidigt slippa lagerhållning.