Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FaberExposize till Europeisk nivå

2017-04-20

En av Europas största flaggproducenter Faber Vlaggen och storformat tryckeriet Exposize, två företag som har arbetat i nära samarbete under två år, drivs från och med nu under namnet FaberExposize. Det nya bolaget kan nu hantera storskaliga jobb på projektbasis för stora återförsäljare, multinationella företag och kedjor i Europa och resten av världen.

Sammanslagningen av dessa två kompletterande verksamheter har skapat en av de största tryckerierna och skyltiningsspecialisterna i Europa, med filialer i Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Eindhoven och Stiens i Nederländerna och i Tyskland, Storbritannien, Sverige, Thailand, Chile och Mexico. De flesta är produktionsanläggningar, andra är försäljningskontor. FaberExposize sysselsätter för närvarande 450 personer.

Företaget kombinerar Fabers gedigna kompetens inom flaggor med den internationella erfarenheten, skaparkraften och dynamiken av den yngre Exposize. Exposize är välkänt inom skyltning och storformat, där de arbetar med projekt från grunden för nationella och internationella varumärken på mässor, i detaljhandel och inom inredning. Förutom de tre ovan nämnda sektorerna, utför FaberExposize också uppdrag för reklambyråer/ projektbyråer och sist men inte minst, museer.

Intresserad av att läsa mer? Klicka här

Signpro