Vill du att vi ringer upp dig?

Lämna gärna din information så återkommer vi för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

HÅLLBARHETS-PROJEKT

Vi stöder ekonomiskt ett utvalt antal projekt som specifikt syftar till att förbättra mål nr. 8 inom FN’s hållbara utvecklingsmål(SDG). Nedan projekt har vi startat upp, deltagit i eller stöttat för att vi vill ta ansvar och hjälpa andra.

Projekt Pakistan – Slaveri i tegelbruk

Pastor Irfan Shahzad är tillsammans med sin fru Nazia humanitär- och socialarbetare. Deras arbete fokuserar på att aktivt stödja dem som lever under generationell slaveri på tegelbruk i Indien genom att erbjuda utbildning till deras barn.

Bristen på utbildning, tillgång till mat och sjukvård leder till att familjer tar lån av sina arbetsgivare och därefter blir kvar i slaveri tills skulden är återbetald.

När Pastor Irfan får möjlighet, löser han deras generationsskulder och befriar dem från slaveriet. Deras engagemang sträcker sig från att bistå änkor, föräldralösa till andra behövande inom samhället.

Vidare bistår de med nödvändig humanitär hjälp såsom grundläggande hygien, livsmedelspaket och vinterkläder.

På FaberExposize strävar vi efter att aktivt stödja detta projekt ekonomiskt för att främja en situation där alla individer har möjlighet att tjäna en rättvis och värdig inkomst samt att främja ekonomisk utveckling. Vår övertygelse är att varje individ, oavsett ras, kön eller bakgrund, förtjänar möjligheten till ekonomisk framgång och social rättvisa.

Är du intresserad av att lära dig mer om vårt engagemang och hur du kan bidra till att befria fler familjer från slaveri? Vi välkomnar dig att kontakta oss för ytterligare information och möjligheter till samarbete.

Ring eller mejla oss på 08 120 889 00 eller mejla till info@faberexposize.se.

Pastor Ifran förklarar familjens situation

Familjen befrias från sina skulder

Familjen lämnar tegelbruket fria från slaveriet